Meer dan alleen Vino

Huisvino /huis-vie-noo/(m.) online winkel van (huis)wijnen gericht op service en flexibiliteit, syn. huiswijn

Huisvino is uw online webwinkel waar u gemakkelijk en snel huiswijnen besteld. Het is mijn missie om met Huisvino elke wijnliefhebber van een kwalitatief goed en betaalbaar glas huiswijn te voorzien. De service van Huisvino reikt echter verder dan alleen ‘vino’.

Bezorgen met de bakfiets

Uw bestelling komt per fiets aan? Een authentiek Nederlandse en groene oplossing voor lokaal transport. Alle bestellingen in de gemeente Gorinchem worden getransporteerd per bakfiets. Mits het weer het natuurlijk toestaat.

Proeverijen aan huis

Hmmm ruik ik daar citrus? Nee ik proef toch écht abrikoosjes! Niets is leuker dan het proeven van wijnen met je vrienden. Huisvino komt bij u langs met heerlijke huiswijnen. Zo leert u op een gezellige manier de smakelijke basis van het proeven. Trek die kurk er uit, schroef de dop er af en ontdek of er een echte connaisseur in u schuilt.

Gastheer

U geeft een bijeenkomst of een fuif, maar het verzorgen van uw gasten een hele kluif? Geen zorgen! Terwijl Huisvino de glazen van uw genootschap nat houdt, kunt u zich gerust mengen onder de gasten. Als representatieve gastheer dient Huisvino uw gasten van binnenkomst tot afscheid.

Met jaren lange ervaring in de hospitality branche en oog voor detail weet uw gastheer Lennard Jansen elk ensemble welgemanierd  te serveren.

Huisvino is dus meer dan alleen de vino. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie of bel persoonlijk via 06-17058981 wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn.