Filosofie

 

Huisvino is een online wijnwinkel die zich specialiseert in de verkoop en bezorging van huiswijnen. Het is een lokale onderneming die zich richt op de omgeving Gorinchem. De bezieling is ontstaan vanuit mijn passie voor wijnen en het verhaal om dit prachtige product. Persoonlijk staat het mij als wijnliefhebber tegen dat het online verkrijgen van een natuurproduct niet meer tot zijn recht komt door de onpersoonlijke bezorging. De beleving en het verhaal om de wijn reikt niet verder dan het online document van de wijnomschrijving.

Als ondernemer wil ik meer aandacht geven aan de beleving om de wijn heen. In het bijzonder het verhaal achter de wijn: van wijnstok tot consument. Ik ben er van overtuigd dat een persoonlijke aanpak van ondernemen dé manier is om de passie en cultuur van de wijnmaker zo realistisch mogelijk bij de consument over te brengen. Het zelf bezorgen bij een klant is daarom het meest belangrijkste onderdeel. Wijn is niet alleen een natuurproduct, maar ook een cultuurproduct. In mijn ogen is de ambachtelijkheid van een vakman in een modern jasje de sleutel tot succes.

Mijn missie is om met Huisvino elke wijnliefhebber uit de omgeving Gorinchem van een kwalitatief goed en betaalbaar glas huiswijn te voorzien. Het kopen van een wijn moet weer een ambachtelijke beleving worden. Na strenge proefselecties worden de huiswijnen zelf door Huisvino naar Nederland geïmporteerd, tussenhandelaren vermeden en persoonlijk per bakfiets thuisbezorgd. Uw voordeel? Huiswijnen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Naast de kwaliteit en een persoonlijke benadering is de bezorging het essentiële onderdeel. Het bezorgen van huiswijnen dient in mijn ogen service, inzicht en flexibiliteit te kennen. In tegenstelling tot andere webshops geloof ik in bezorgingen buiten de kantoortijden om. Indien de voorgestelde leveringsdatum of tijd toch niet uit komt, is het altijd mogelijk samen tot een geschikt moment te komen. Door net een stapje meer te willen zetten voor u, onderscheidt Huisvino zich van de massa.

Lennard Jansen – Owner of Huisvino